Raees (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Rahul Dholakia
Actori: Raj Arjun, Shubham Chintamani, Shubham Tukaram
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Indiene, Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Raees

În Gurajat, în anii 80, Raees online subtitrat, șeful mafiei, face avere din traficul cu alcool de contrabandă în ciuda faptului că alcoolul este interzis în acest stat. Ascensiunea sa fulgurantă și relațiile sale îl transformă pe Raees în cel mai puternic și mai temut bărbat din Gurajat. Iubit și temut totodată, Raees este un vizionar care nu lasă pe nimeni să îi stea în cale, în special când vine vorba de bani. Pe nimeni. Asta până la sosirea în oraș a inspectorului Majmudar. Un conflict violent izbucnește între cei doi.

Miyan Bhai SRK a furat tunetul cu performanța sa plină de putere. A apucat-o de data asta. Raees SRK a arătat și a demonstrat că “Forma este temporară, clasa este permanentă”, performanțele lui Shah Rukh Khan și Nawazuddin, secvențe de acțiune, scenariu bine studiat, muzică, scenariu, editare și climax.

Prima jumătate din filme indiene online este bine plasată; Majesticul lui Majmudar, muzica este fabuloasă și secvența Laila Main Laila se ridică ante. Cel de-al doilea se ocupă de publicul din locurile lor și scena de fum este furtul de spectacol. Dialogurile sunt doar bang on.WOW! Partea în care SRK spune “dhanda Karta hun, dharm ka dhanda nai karta” este cea mai bună.

Este greu să menținem ferocitatea și vulnerabilitatea unui personaj în măsuri egale, dar acesta este cel mai bun lucru pentru SRK.

Complet de secvențe de acțiune corecte și cu un script sclipitor,

În ansamblu, Raees este plin pe Masala Entertainer plin de performanțe pline de putere și secvențe de acțiune încărcate cu adrenalină. Realizat atât pentru clase cât și pentru mase.