Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Race Gurram (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Surrender Reddy
Actori: Allu Arjun, Shruti Haasan, Shaam
An: 2014
Gen: Actiune, Comedie, Indiene
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Race Gurram

Doi frați au două abordări diferite ale vieții. În timp ce un frate respectă regulile și regulamentele, celălalt face lucrurile în felul său.

Întotdeauna mi-am dorit să văd acest film ca și promoția și stilul lui Allu Arjun ma impresionat. Din moment ce el este eroul meu preferat, am așteptat mult pentru film și în cele din urmă l-am privit. Este un adevarat artist de divertisment cu masala.

Allu Arjun și perechea lui Shaam este foarte bun ca frați in Race Gurram online subtitrat. Arătau ca niște frați adevărați. Shruti Haasan este bună și se descurcă bine în toate scenele ei, inclusiv în cântecele, unde are glamour.

Înscrierea lui Brahmanandam ca pandie de ucidere este superbă. Comedia și performanța lui Prakash Raj sunt minunate. Intrarea lui Allu Arjun în calitate de ofițer de poliție este cea mai distractivă parte a acestui filme indiene online. Muzica lui Thaman este bună. Luptele, VFX și povestea sunt bune și au inima la locul potrivit. Surender Reddy a prezentat încă o dată un film diferit ne. Comedia este de asemenea foarte bună.

În ansamblu, Race Gurram este un artist plin de distracție masala, care se va bucura de audiențe de toate vârstele. Discursul de distracție!