Race 3 (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Iulia Vântur va cânta pe coloana sonoră a noului film al lui Salman Khan, Race 3 online subtitrat! A dat o nouă lovitură la Bollywood! Iulia Vântur a dat din nou lovitura la Bollywood. Frumoasa vedetă va face parte din echipa noului film al lui Salman Khan, „Race 3”, serie care se bucură de mare succes în India.

Fostei prezentatoare Pro TV îi merge din plin în India. După ce a făcut furori în lumea muzicii și a modei, acum Iulia Vântur se va face remarcată și în lumea filmului. Ea va face parte din echipa noului film al lui Salman Khan Race 3 online subtitrat. Mai exact, Iulia va cânta pe coloana sonoră a fimului.

Versurile cântecului de dragoste al filme indiene online Race 3 online subtitrat sunt scrise de Salman Khan, iar acesta trebuia să fie cântat de artistul Atif Aslam. Însă, starul de la Bollywood a decis că ar fi bine să aibă și o voce feminină pe coloana sonoră și a ales-o pe Iulia. „Salman a fost cel care a sugerat ca Iulia să fie aleasă. Echipa căuta o voce feminină care să se potrivească piesei, iar el a spus că Iulia se încadrează perfect”, a declarat o sursă pentru Mumbai Mirror.


Regia: Remo
Actori: Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Bobby Deol
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Indiene, Thriller
IMDB: 2.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Race 3 (2018)
Nota film
11stargraygraygraygray