Raazi (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Meghna Gulzar
Actori: Alia Bhatt, Vicky Kaushal, Jaideep Ahlawat
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Indiene, Thriller
IMDB: 7.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Review Raazi (2018)

Raazi este un film de thriller pentru perioada din 2018, regizat de Meghna Gulzar, cu Alia Bhatt și Vicky Kaushal în roluri principale. Povestea se învârte în jurul unui spion indian căsătorit cu un om pakistanez în timpul Războiului Indo-Pakistan din 1971.

Bazat pe o poveste incredibilă, filme indiene online Raazi este un omagiu pentru eroii necunoscuți ai națiunii noastre în fusul orar de război. Regizată de Meghna Gulzar, care a regizat filmul extrem de bine – Talvar în trecut, acest film povestește despre o fată indiană normală și simplă și călătoria ei de a fi o fiică la o soție și la un spion. Un factor mai este și acolo, dar nu dezvăluim acum pentru că o veți obține la sfârșit.

Alia Bhatt joacă rolul lui Sehmat, care este un spion indian căsătorit cu un ofițer militar pakistanez (Vicky Kaushal); în timpul Războiului Indo-Pakistane din 1971, la ordinul tatălui său. Ar reuși să transmită informații din Pakistan în India fără a fi prins; și să ajute forțele indiene să oprească războiul sau să se răzbune înapoi în Pakistan. Pentru asta mergeți și urmăriți Raazi.