Raazi (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Meghna Gulzar
Actori: Alia Bhatt, Vicky Kaushal, Jaideep Ahlawat
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Indiene, Thriller
IMDB: 7.9


Subtitrare Engleza!Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review Raazi (2018)

O femeie din Kashmiri este de acord să se căsătorească cu un ofițer de armată pakistanez pentru a spiona Pakistanul în timpul Războiului Indo-Pakistan din 1971.

Raazi este un thriller lent care ne cere în mod repetat să ne suspendăm neîncrederea. Regizat de Meghna Gulzar, Raazi se bazează pe romanul lui Harinder Sikka intitulat Calling Sehmat, care este inspirat din evenimente reale. Filmul îl vede pe Alia Bhatt, Vicky Kaushal și Jaideep Ahlawat în roluri importante. Produs sub Dharma Productions, Razi Costari Arif Zakaria, Rajit Kapur, Soni Razdan, Shishir Sharma și Amruta Khanvilkar.

În Raazi, Alia Bhatt joacă o fata de 20 de ani din Kashmiri care ajunge a a servi drept spion indian în zilele care au condus la războiul din Indo-Pak din 1971. În timp ce Alia își joacă rolul cu o îndemânare deosebită, succesul filmului depinde în mare măsură de cât de bine spectatorii o primesc în rolul unui ucigaș cu sânge rece și calculativ, cu o față nevinovată. Una dintre problemele cu personajele filmului este că par să se preocupe prea mult. Luați, de exemplu, personajul jucat de Jaideep Ahlawat. Acum, Ahlawat este un actor fantastic și face o treabă minunată în Raazi, dar modul în care este scris personajul său îl face să arate mai degrabă o caricatură decât un caracter plauzibil.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Raazi (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star