Quantico (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Joshua Safran
Actori: Priyanka Chopra, Josh Hopkins, Jake McLaughlin
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Mister, Drama, Crima
Durata: 42 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Quantico SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Sinopsis Quantico (2015)

O dramă de acțiune despre tineri recruți FBI care se antrenează în sediul din Quantico, Virginia, al instituției. În centrul atenției este Alex Parrish (megastarul indian Priyanka Chopra): împlinirea visului ei de a deveni agent FBI va fi îngreunată atât de secrete din trecut, cât și de o aventură cu un coleg. Acțiunea se învârte în jurul unui mare mister: unul din noii recruți este răspunzător pentru un atac terorist.

Majoritatea celor care au vizionat filme cu F.B.I. a gândit la un moment dat: “la naiba; sunt prea buni; imposibil ca în realitate să facă şi să ştie atâtea”. Ei bine; dacă vizionezi; vei afla cum se antrenează studenţii academiei F.B.I. Poate e redundant ce spun; dar o spun: Quantico serial online subtitrat este denumirea acestei academii; este reală şi pregăteşte “la sânge” viitorii agenţi. Iar serialul respectă destul de fidel mersul lucrurilor şi atmosfera din realitate – o confirmă un telespectator fost agent F.B.I.


Debut Quantico

ABC a comandat un sezon întreg pentru serial. Serialul despre studenţii din primul an de la Quantico este al doilea serial nou de toamnă ce primeşte o comandă de sezon complet, după ce NBC a comandat serialul „Blindspot” săptămâna trecută. ABC a adăugat încă șase episoade, în loc de tradiţionala lor comandă de nouă, dar ar putea comanda încă trei pe parcurs.

Serialul îi are în distribuţie pe indianca Priyanka Chopra ca parte dintr-un grup divers de recruți care au ajuns la Baza de formare a agenţilor FBI – deși unul dintre recruţi se va dovedi a fi un terorist „adormit”, responsabil pentru cel mai devastator atac terorist de pe teritoriul Statelor Unite de la cel din 11 septembrie 2001 încoace.

„Quantico” a debutat luna trecută cu 7,1 milioane de telespectatori și un rating de 1,9 în categoria 18- 49 de ani. Drama creată de Joshua Safran anunţă câștiguri consistente, cu o medie de 12,2 milioane de telespectatori și un rating al sezonului de 3.4 până în prezent, scrie presa internațioală.