Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Pumnul de fier – Fist of Fury (1972) Online Subtitrat


Regia: Wei Lo
Actori: Bruce Lee, Nora Miao, James Tien
An: 1972
Gen: Actiune, Drama, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Pumnul de fier – Fist of Fury (1972)

In timp ce cetatenii obiditi din Shanghai tremura de teama ocupatiei japoneze, Chen Jun se inscrie la cursurile Academiei de Arte Martiale Jin Wu, sperand sa-si imbunatateasca abilitatile de luptator si sa dea lovitura de gratie tiraniei, organizand rezistenta subterana. Cand maestrul lui Chen (Eddy Ko) este ucis de liderii japonezi, Chen este orbit de furie si dornic sa se razbune.

Acest film Pumnul de fier online subtitrat este un clasic; dar toate filmele lui Bruce sunt clasice. Există messegii puternice anti-japoneze (inclusiv un tip japonez care are o corespondență similară cu un anumit dictator german) în film; dar a trecut peste 33 de ani de la realizarea filmului; astfel încât acest lucru poate fi pus pe seama acestuia. În cele din urmă este un film despre nedreptate și răzbunare. Răutatea generalizată a Școlii Bushido; nedreptatea împotriva chinezilor din Shanghai și capul lui Bruce (numit Chen în acestă) hotărît creează un cerc de violență care escaladează complet sub control.

Acesta este un film Fist of Fury online subtitrat, intens Kung Fu; spre deosebire de filmele lui Bruce; care au fost mai scapate în natură; iar Fist Of Fury are cel mai mare număr de cadavre în ceea ce privește Bruce; ucidându-i pe oameni cu pumnii. Scena legendara “Sick Man Of Asia” este uimitoare si sfarsitul lui Kill Bill este in mod clar un omagiu; asa ca orice fan al lui Tarentino va avea o bucurie adaugata din urmarirea acestei secvente frumoase. OBȚINEȚI versiunea netedă.