Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Psihopatul – Ek Villain (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Mohit Suri
Actori: Sidharth Malhotra, Shraddha Kapoor, Riteish Deshmukh
An: 2014
Gen: Actiune, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Psihopatul – Ek Villain

Când iubita lui devine cea mai recentă victimă a unui criminal în serie, Guru șterge linia dintre bine și rău și pornește în căutarea ucigașului. Eroul din filme indiene online nu se va da în lături de la nimic pentru a obține răzbunarea.

Sidharth Malhotra („Hasee Toh Phasee”, „My Name Is Khan”) îl joacă pe Guru, un individ violent, recalcitrant şi un criminal. Guru o să-şi revizuiască atitudinea şi viaţa datorită apariţiei frumoasei Aisha (Shraddha Kapoor – care a jucat şi în „Aashiqui 2”).

Se va îndrăgosti treptat de aceasta şi vor fi de nedespărţit în cele mai grele momente. Aisha suferă de cancer şi se bucură de ultimele clipe de viaţă împreună cu Guru. O poveste de dragoste uimitoare care e pe punctul de a se încheia. Aisha cade victimă unui criminal (în serie) – Rakesh, jucat de Riteish Deshmukh. Va reuşi Guru să se răzbune şi să aibă sufletul împăcat?

Riteish Deshmukh din Ek Villain online subtitrat, cel care-l joacă pe criminalul în serie, interpretează credibil, reuşind astfel să intre în pielea unui psihopat. Scenariul ne prezintă scene din trecut şi din prezent, în paralel.

Observăm că factorul declanşator al comportamentului viitorului criminal este o întâlnire cu Aisha din Psihopatul online subtitrat, care s-a soldat cu uciderea acesteia. Întâlnim de mai multe ori replica „om de clasă mijlocie” precum şi alte jigniri aduse de soţie în dialogul din mintea lui Rakesh. Crimele îl fac să se simtă bine, să uite de certurile pe care le-a avut acasă. Fiecare ceartă este egală cu o nouă crimă. Riteish joacă asemenea unui profesionist rolul călăului de suflete, purtând o pelerină în timpul crimelor odioase.