Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Protectorul pădurii – The Lorax (2012) Online Subtitrat


Regia: Chris Renaud, Kyle Balda
Actori: Zac Efron, Taylor Swift, Danny DeVito
An: 2012
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Protectorul pădurii – The Lorax (2012)

Creatorii animației Despicable Me (Sunt un mic ticălos) și faimosul Dr. Seuss prezintă LORAX, PROTECTORUL PĂDURII, o adaptare în 3D după povestea clasică a unei creaturi a pădurii care îi molipsește pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmăresc peripețiile unui băiat de 12 ani care caută acel lucru unic care îi va aduce afecțiunea fetei de care s-a îndrăgostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie să afle care e povestea morocănosului, dar simpaticului Lorax, care se luptă pentru a-și proteja lumea în care trăiește.

Danny DeVito își împumută vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler. Animația a atras superstaruri precum Zac Efron, care îi dă voce lui Ted, idealistul care se află în căutarea lui Lorax, Taylor Swift, care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle este mogulul finanțelor, iar îndrăgita actriță, veterana Betty White îi dă voce înțeleptei bunici a lui Ted, Norma.

Dr. Seuss’ The Lorax este o ecranizare destul de buna; daca nu chiar foarte buna daca e sa o comparam cu animatiile aparute in ultimul timp la cinema. Va recomand tuturor celor care aveti copii mici sa ii duceti sa vada filmul; deoarece este amuzant si in acelasi timp educativ; asa cum reiese si din titlul acestui comentariu:) De fapt; mesajul pozitiv este lucrul pe care il apreciez cel mai mult . Si adultii; daca ar avea mintea mai deschisa; ar putea invata ceva de aici.
Daca stiu sigur ca pe copii filmul ii va capta trup si suflet; nu stiu daca sa zic acelasi lucru si despre adulti.