Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Proces de conștiința – Class Action (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Apted
Actori: Gene Hackman, Mary Elizabeth Mastrantonio, Colin Friels
An: 1991
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Proces de conștiința – Class Action

Jeb Ward este un avocat specializat in cazuri dificile, pe care alti avocati de obicei le refuza. El are un client care da in judecata o companie auto, pentru o problema de securitate. Din cauza unei defectiuni la sistemele masinii, clientul a avut un accident sever, ramanand marcat pe viata, nu numai psihic ci si fizic.

Pregatit pentru un proces zgomotos si rapid, Jeb il inlocuieste pe fostul avocat al acuzarii. Tot planul de atac pe care l-a pregatit Jeb, este dat peste cap de avocatul apararii, care este nimeni altcineva decat Maggie Ward, fiica lui Jeb.

Ca fan al lui Hackman, al lui Mastrantonio și al teatrului în sala de judecată, mi-a plăcut filmul Proces de conștiința – Class Action – dar nu a fost o adevărată capodopera. Deci, dacă asta căutați, mergeți în altă parte. Oamenii se află în sălile de ședințe și există o examinare încrucișată, dar nu asta este nucleul filmului. Miezul este o poveste despre relația tată-fiică și despre șansele și coborâșurile pe care le poate lua relația. Mi-am dat seama ca este o poveste calda si ocazional plina de umor pe un complot care ar fi putut fi prezentat inainte, dar cu siguranta a fost prezentat din nou, si mi-a placut foarte mult filmul.