Prizoniere de vacanță – Snatched (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan Levine
Actori: Amy Schumer, Goldie Hawn, Ike Barinholtz
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prizoniere de vacanță – Snatched

După ce iubitul o părăsește chiar înaintea unei vacanțe exotice, tânăra neliniștită Emily Middleton (Amy Schumer) o convinge pe mama sa extrem de grijulie, Linda (Goldie Hawn), să petreacă împreună o vacanță de neuitat!

Extrem de diferite, Emily și Linda realizează că trebuie să lucreze la relația lor de mamă și fiică – în mod hilar aceasta fiind singura modalitate de a scăpa din aventura sălbatică în care sunt implicate. Amy Schumer și Goldie Hawn fac parte din distribuția acestei comedii plină de aventură “Prizoniere de vacanță” alături de Ike Barinholtz (“Neighbors”), Wanda Sykes (“Bad Moms”) și Joan Cusack (“Working Girl”).

20th Century FOX ne prezinta primul trailer al filmului Prizoniere de vacanță online subtitrat, o comedie unde relatia mama-fiica este surprinsa de protagonistele Goldie Hawn si Amy Schumer. Dupa rolul interpretat in „The Banger Sisters”, Prizoniere de vacanță online subtitrat este primul film in care o vedem pe Hawn.

Potrivit Variety, actiunea filmului ne-o prezinta pe Emily (Schumer); o femeie spontana la varsta de 30 de ani. Care atunci cand e parasita de iubitul ei; decide sa plece intr-o vacanta in Ecuador cu mama ei. Cele doua sunt in cautarea unei aventuri; insa sfarsesc prin a fi rapite. Prinse in aceasta calatorie salbatica; si in timp ce incearca sa se salveze prin jungla. Legatura dintre mama si fiica este testata si intarita.

Scaunul regizorului este ocupat de Jonathan Levine; iar scenariul realizat de Katie Dippold a fost inspirat chiar de relatia avuta cu propria ei mama. In film ii mai putem urmari si pe Christopher Meloni, Ike Barinholtz, Óscar Jaenada, Randall Park si Wanda Sykes.