Private Eyes (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Shelley Eriksen, Tim Kilby
Actori: Ennis Esmer, Jason Priestley, Cindy Sampson
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 7.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Private Eyes SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

S02E11

S02E12

S02E13


Sinopsis Private Eyes

În timp ce tensiunile romantice abundă între cele două, relația lor apare destinată zonei prietene în acest sezon, pe măsură ce Matt se implică într-un avocat district, iar Angie se implică cu o flacără veche.

În primul rând, permiteți-mi să spun acest lucru – nimeni nu a spus vreodată fanilor de la Hollywood că muzica din anii 80 nu necesită remixare sau acoperire pentru a fi cool, curent și clasic? Această serie are o versiune acoperită a piesei clasice Hall & Oates “Private Eyes” la intro și este teribil. Într-adevăr rău. De ce ați face pe Pământ ceva grozav, în putregai pop-mush, dacă nu a fost absolut necesar să faceți acest lucru? Oamenii care iau aceste decizii sunt într-o treabă greșită, nu știu ce fac.

M-am gândit că spectacolul ăsta va fi destul de lipicios; banal și plictisitor ca multe alte gunoaie de la Hollywood care ne-au trimis publicului spre vizionare. Este puțin diferit de gunoi obișnuit și m-am trezit că nu mă deranjează deloc. Camera de lucru și modul în care spectacolul este pus împreună îmi amintesc de spectacolele din anii ’80. Există o simțământ; o clunkiness care este atrăgătoare. Este pricepută în lipsa filmului; dar totuși are propriile calități asemănătoare cu finețea.