Prisoners (2013) Film Online Subtitrat


Titlu romanesc: Prizonieri
Gen: Crima, Drama, Mister
Producator(i): Aaron Guzikowski
IMDB: 8.1
Regia: Denis Villeneuve
Actori: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prisoners

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani din filmul Prisoners şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-şi salveze copilul?

Keller Dover (Jackman) este un contractor independent, care locuiește cu soția sa Grace (Maria Bello) și doi copii într-un cartier suburban. El iubește Bruce Springsteen, “The Star Spangled Banner-,” vânătoare, tezaurizare conserve, măști de gaze, și gadget-uri supravietuitor in subsolul casei sale. Ziua Recunoștinței, de Dovers mergi la cina cu o familie vecină, Franklin și Nancy Birch (Terrence Howard și Viola Davis), care au doi copii de aceeași vârstă in Prisoners.

În timp ce părinții bea vin și vorbesc în camera de zi, cele două fete mici întreba dacă pot face o plimbare. Este la o plimbare de la care nu se mai întorc. Panică rezultă, în special atunci când devine clar că o RV înfiorător, care a fost văzut parcat în cartierul devreme, a dispărut. Detectiv Loki (Jake Gyllenhaal) este atribuit cazul.