Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Prințul Texasului – Prince Avalanche (2013) Online Subtitrat


Regia: David Gordon Green
Actori: Lynn Shelton, Paul Rudd, Emile Hirsch, Lance LeGault, Joyce Payne
Anul: 2013
Gen: Comedie, Drama
Durata: 94 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Prințul Texasului – Prince Avalanche (2013)

Un cuplu ciudat – Alvin (Paul Rudd), meditativ și serios, și iubitul surorii lui, Lance (Emile Hirsch), un zărghit nesigur – părăsesc orașul pentru a petrece vara în singurătate, retrasând benzile de marcaj pe șoseaua unui ținut devastat de un incendiu de pădure. Pe măsură ce cei doi își încep călătoria prin acest peisaj sălbatic, povestind și luându-se la trântă, se conturează o analiză hazlie, dar și emoționantă, a unei prietenii neverosimile, care dezvăluie moduri diferite de căutare a propriului drum în viață.

În Prince Avalanche, regizorul american David Gordon Green își etalează atât măiestria cu care combină studiul de caracter pertinent, cât și umorul cu care descoperă natura umană, prin schimbări subtile de tonalitate, dialog incisiv și o privire profundă asupra locurilor.

Amplasat într-o întindere devastată de incendiu a pustiului texan; a cărei frumusețe melancolică este subliniată de muzica trupei rock Explosions in the Sky și de coloana sonoră compusă de David Wingo; precum și de imaginea cuceritoare a lui Tim Orr; Prince Avalance se leapădă de orice convenții; prezentând prietenia între bărbați într-un mod revigorant; pur; adesea absurd. Adaptare după filmul islandez Either Way; Prince Avalanche se sprijină pe interpretările în mare forță ale celor doi protagoniști.