Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Printre degete – Claws (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Eliot Laurence
Actori: Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Claws SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E10

Claws SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Sinopsis Printre degete – Claws (2017)

Printre degete – Claws este o meditație amuzantă asupra durității femeilor, care prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite care lucrează la un salon de unghii din Florida, unde au loc mai multe decât manichiuri și tratamente pentru păr.

Acțiunea serialului Printre degete – Claws se petrece în Florida și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite de la salonului Nail Artisan of Manatee County, unde se petrec mai multe decât manichiuri și tratamente de păr. În centrul poveștii este Desna, proprietara salonului, care are grijă de fratele ei geamăn bolnav mental, Dean. Printre angajații Desnei se numără prietena ei cea mai bună, Jennifer, o fostă petrecăreață care crește doi copii din relații anterioare; Ann cea tăcută, enigmatica șoferiță a Desnei care se ocupă și de securitatea salonului; Polly, o începătoare care a fost la închisoare pentru furt de identitate; și Virginia, care nu face niciun efort ca să-și ascundă plictiseala și nerăbdarea la muncă.

Roller, care conduce o clinică abia legală, se folosește de salonul Desnei pentru a spăla profiturile obscene pe care le obțin acolo; Bryce, soțul lui Jennifer, încearcă să respecte legea lucrând ca life coach; Dr. Ken Brickman este un doctor care lucrează la o clinică ilegală; iar unchiul Daddy este un șef periculos al mafiei care este profund catolic și bisexual.

Desna și fetele ei sunt mândre de faptul că fac unghii la Nail Artisans of Manatee County, însă între manichiuri și dorința de a avea o viață mai bună, Desna se trezește prinsă într-o schemă de spălat bani cu Dixie Mafia. Pe măsură ce se apropie seara de Revelion, promisiunea Desnei de a ieși din acea situație se lovește de obstacole când relația cu Roller se înrăutățește. Ca urmare, ea și nou-venita Virginia trebuie să ia problema în propriile lor mâini și să-și schimbe viețile pentru totdeauna.