Printre degete – Claws (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Eliot Laurence
Actori: Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Claws SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:


Sinopsis Printre degete – Claws (2017)

Printre degete – Claws este o meditație amuzantă asupra durității femeilor, care prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite care lucrează la un salon de unghii din Florida, unde au loc mai multe decât manichiuri și tratamente pentru păr.

Deci, toată lumea se întâmplă în legătură cu sexul și poate că este puțin grafică, dar a fost inițial destinată pentru HBO, așa că este de așteptat. Nu este nimic mai rău decât scenele sexuale din Game of Thrones, poate chiar puțin mai bine pentru că organele genitale nu sunt flopate în față și este un spectacol câștigător al lui Emmy, cu multă apreciere critică, așa că nu reușesc să văd de ce un spectacol merită un nivel scăzut În timp ce celălalt continuă să fie lăudat. Acum, pe lucrurile pe care le consider bune.

Turnarea diversă este o surpriză plăcută, iar includerea caracterelor LGBT este minunată! Dar ceea ce apreciez este personajul lui Dean Simms, interpretat de Harold Perrineau. Dean este un om cu autism și până acum caracterizarea lui a fost destul de precisă. Modalitățile și comportamentele sale sunt bine reprezentate, iar caracterul cu siguranță nu este un personaj de glumă. Este frumos să vedem adulții cu creier anevropic tratați serios la televizor.