Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Prințesa și Broscoiul (2009) Dublat in Romana Online

Prințesa și Broscoiul dublat in romana este un musical si un film de familie ce consemneaza reintoarcerea la animatiile traditionale, starnind deja o vie controversa legata de faptul ca eroina principala este prima printesa de culoare din istoria bogata a desenelor animate marca Walt Disney.


Prințesa și Broscoiul (2009) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Prințesa și Broscoiul (2009)

Povestea se centreaza pe viata Tianei; o tanara al carei vis este sa deschida un restaurant; acest vis fiind initial al tatalui sau si frumoasa printesa de origine afro-americana; in varsta de 19 ani; care locuieste impreuna cu mama sa Eudora in luxosul Cartier Francez din New Orleans; in timpul asa-zisei Epoci a Jazz-ului. Actiunea se complica prin interventia nedorita a doctorului Facilier; un magician voodoo si un ghicitor; care joaca rolul personajului negativ al basmului; precum si a mamei Odie – o preoteasa voodoo in varsta de 200 de ani.

Un al personaj important este prietena Tianei; o fata de bani-gata care isi doreste din toata inima sa se casatoareasca cu un print si stie ca acest lucru va fi posibil pentru ca tatal ei un important om de afaceri. Pata de culoare este reprezentata de Louis; un aligator simpatic care interpreteaza muzica de jazz la trompeta. Bazat pe clasicul basm al printului transformat in broasca de catre un vrajitor rauvoitor; care redevine om dupa ce este sarutat de aleasa inimii lui; filmul de fata constituie una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile.