Prințesa furată – Stolen Princess (2018) Online Subtitrat


Regia: Oleg Malamuzh
Actori: Nadezhda Dorofeeva, Aleksey Zavgorodniy, Evgeniy Malukha, Serhiy Prytula
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Comedie, Fantezie
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Prințesa furată – Stolen Princess

Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan. Dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă. Si pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

În Berlin merge pe piața filmului european, unde proiectele grupului FILM.UA sunt reprezentate la standul # 151, Pavilionul IFTA, Martin-Gropius-Bau. Printre primele oferte se numără un acord de pre-vânzare cu compania de distribuție Bir Film, care a obținut drepturile pentru lansarea teatrală a filmului The Printed Frontier, în Turcia.

Episoadele filme online 2018 Prințesa furată – Stolen Princess în curs de desfășurare, precum și teaserul internațional, au fost examinate mai devreme pentru participanții la European Film Market, la care au participat peste 50 de reprezentanți ai cumpărătorilor și distribuitorilor internaționali din întreaga lume. Mai multe contracte de vânzare sunt așteptate în curând.

Prințesa furată – Stolen Princess, acum în producție, povestește povestea de dragoste a unui tânăr artist rus Ruslan și a fiicei regelui Mila, care este furat de un vrăjitor rău, Chernomor.

Caracteristica animată ucraineană Prințesa furată este prima în producția de animație a studioului Animagrad din filme online 2018 Prințesa furată – Stolen Princess. Cu caracteristici animate destinate pieței internaționale. A fost deja vândută în China, Coreea de Sud. Franța și teritoriile de limbă franceză în Europa, Polonia, Bulgaria. Israel, Germania, Austria, Elveția, Lituania, Letonia și Estonia, precum și țările din Orientul Mijlociu și de Nord Africa. Al doilea proiect al lui Animagrad, Mavka. Cântecul forestier, care este în curs de dezvoltare, a devenit recent primul proiect de animație ucrainean care va fi prezentat la forumul de animație și coproducție a filmului de desene animate (8-10 martie) în Bordeaux, Franța.