Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Print si cersetor – The Prince and the Pauper (2000) Online Subtitrat


Regia: Giles Foster
Actori: Aidan Quinn, Alan Bates, Jonathan Hyde
An: 2000
Gen: Aventura, Familie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Print si cersetor – The Prince and the Pauper

Thomas Canty, fiul unui cersetor, si tanarul Edward, Print de Wales, sunt amandoi nemultumiti de statutul lor in viata. In consecinta in filmul The Prince and the Pauper online subtitrat, ei profita de faptul ca seamana ca doua picaturi de apa si hotarasc in taina sa faca schimb de “locuri”; constatand insa ca viata in noua postura ii pune la incercari mult mai grele decat si-ar fi inchipuit; adevaratul print este inchis intr-o temnita intunecoasa, iar Tom Canty e pe cale sa fie incoronat rege al Angliei.

O adaptare excelentă și demnă a clasicului, Print si cersetor online subtitrat, este reluarea lui Edward Tudor și a tânărului Thomas Canty; două uimitoare look-alike capturate în intrigi imperiale și scandal. Fugându-se de tatăl său violent, Tom se încadrează în curtea palatului și este văzut de tânărul prinț Edward, care îl duce înăuntru. Fiecare, dorind să vadă cum este viața celuilalt, băieții schimbă impulsiv identitățile; puțin știind ce dezastru se află în fața acestei greșeli a gândirii. În curând, Thomas devine un pion în mâinile unchiului rău și lacom al lui Edward, care va avea împărăția pentru el însuși.

Cei doi bătrâni se descurcă excelent la părțile lor și, cu o distribuție înconjurătoare de personalități de televiziune și de film bine-cunoscute; povestea strălucește cu un costum frumos și o sălbăticie frumoasă. Potrivit atât pentru părinți, cât și pentru copii, este o adaptare masterantă și una de mândrie.