Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Primul om pe Luna – First Man (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Dupa imensul succes recunoscut de Academia de film americana cu sase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipa cu Ryan Gosling in Primul om pe Luna – First Man online subtitrat; povestea fascinanta a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentreaza pe Neil Armstrong. Si exploreza perioada 1961-1969, cu sacrificiile si pretul platit atat de Armstrong. Cat si de natiunea americana, pentru a duce la bun sfarsit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

Robert Pattinson este aruncat in spatiu, odata cu primul film in engleza al creativei si neconventionalei regizoare franceze Claire Denis. Damien Chazelle o fi fiind candidat sigur la Oscar cu filmul plasat in spatiu First Man. Insa Claire Denis ii face concurenta cu un SF straniu. High Life, scriu cronincarii de la Toronto Film Festival, unde filmul Primul om pe Luna – First Man online subtitrat a avut premiera mondiala.

Dupa succesul fenomenal pe care l-a avut cu „La La Land”, Damien Chazelle se reintoarce cu un film biografic care se afla deja pe buzele tuturor. Primul om pe Luna – First Man online subtitrat a deschis cea de-a 75 editie a Festivalului de Film de la Venetia si a castigat numeroase aprecieri din partea publicului si criticilor deopotriva.


Regia: Damien Chazelle
Actori: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare