Primal Rage The Legend of Oh-Mah (2018) Online Subtitrat


Regia: Patrick Magee
Actori: Casey Gagliardi, Andrew Joseph Montgomery, Eloy Casados
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 5.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Primal Rage The Legend of Oh-Mah (2018)

Un cuplu de tineri nou reuniți, care trec prin Pacificul de Nord-Vest, se transformă într-un coșmar, fiind forțați să se confrunte cu natura, cu localnicii nenorociți și cu o creatură monstruoasă, cunoscută de americanii nativi ca Oh-Mah.

Acest film a depășit așteptările mele deja ridicate. A avut personaje extraordinare, actor, muzică și cinematografie absolut frumoasă și uimitoare. Mi-a păsat de personajele principale pentru că au luat decizii inteligente și într-adevăr păreau să se lupte pentru viața lor.

Eroarea și efectele speciale erau fantastice și sălbatice. Filmul Primal Rage The Legend of Oh-Mah online subtitrat a fost o furie groaznică, furioasă, bunătatea mea. Falsele pe uscat în pădurile Americii. Muzica a fost tensionată și, odată ce dezastrul a lovit filmul, nu a mai rămas niciodată. Am fost pe marginea scaunului meu tot timpul rugându-mă pentru viața fiecăruia. Acesta este un adevărat film de groază, unul dintre puținele filme de groază pe care le-am văzut și de fapt chiar frică!