Precum în iad aşa şi pe pământ – As Above So Below (2014) Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister, Thriller
Producator(i): Drew Dowdle , John Erick Dowdle
IMDB: 6.2
Regia: John Erick Dowdle
Actori: Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Precum în iad aşa şi pe pământ – As Above So Below

Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.

PRECUM ÎN IAD, AȘA ȘI PE PĂMÂNT este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui.

La inceputul filmului mi-am spus: inca o pocnitoare de film facut de cativa studenti din banii de paine si de tigari pe o saptamana si filmat cu telefonul mobil dar; spre marea mea surprindere; pe parcursul vizionarii a reusit sa ma captiveze intr-o oarecare masura.

A nu se intelege ca e genul de film “must see” dar se poate urmari intr-o dupa-maiaza libera fara a crea sentimentul ca ai pierdut chiar inutil timpul. In absurditatea lui reuseste totusi sa fie interesant.