Pray for Rain (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Ranarivelo
Actori: Jane Seymour, Annabelle Stephenson, Nicholas Gonzalez
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pray for Rain

O femeie care a plecat de mult din orasul natal de fermieri pentru a se dedica meseriei de jurnalista, seintoarce acasa cand afla ca tatal ei a murit in cadrul unui teribil accident. Ajunsa in orasul natal dupa mult timp, ea este socata sa-l gaseasca devastat de seceta si acaparat de grupari mafiote. Curand, ea descopera ca nici moartea tatalui ei n-a fost chiar asa accidentala.

După ce a alergat după Kevin McCallister de zeci de ani, John Heard a murit la scurt timp după ce acest film a fost deschis. Cauza morții a fost o rușine extremă. Restul în pace, John.

În ceea ce privește “steaua” acestui film, nu este Jane Seymour. Cuvântul este că avea nevoie de niște bani pentru un apartament de lux cu un dormitor, cu o baie în estul L.A, astfel încât producătorii să-i prezinte banii. Ea le-a răsplătit cu o performanță cu ochii uimiți, ca o mamă care aruncă în aer, care stă în jurul ei berating fiica ei de succes.

Da, fiica. Începe filmul Pray for Rain online subtitrat la un eveniment de covor roșu din Hollyweird unde este obligat de scenariu să răspundă la un telefon de la “mama” cu un “ce !?” ca și cum ar avea un fel de aranjament “dragostea” cu mama ei. Și apoi, momentul boo-hoo: ea spune “ce-a-at?”.

Se pare că tatăl său, care se luptă, în timpul celei mai grave secete a lui Californica, pentru a cultiva mere care ucid populația prin sugerea apei din pământ, a murit. El a fost ucis de un tractor senzitiv și a sufocat creierul. De fapt nu, dar sper să ai o întorsătură bună.