Power (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Courtney Kemp Agboh
Actori: Sinqua Walls, Omari Hardwick, Naturi Naughton, Leslie Lopez, Joseph Sikora
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Power SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10


Sinopsis Power

Power online subtitrat este povestea lui James ‘Ghost’ St. Patrick, interpretat de Omari Hardwick, un înstărit proprietar al unui club de noapte din New York care, atunci când nu își tratează clientela, își joacă al doilea rol, acela de lord al drogurilor.

Dragostea acestui spectacol iubesc faptul că, în calitate de om negru, poți să jucați binele și răul a ceea ce se petrece cel mai mult din orașul interior. Acest spectacol scoate în evidență un om care trebuie să aleagă dintre modalități legale. Si ilegale dacă din orașul din interior știi un tip ca acesta care găsește modalități de a acoperi activitatea ilegală. Cu activitate juridică găsind o modalitate de a alege dintr-una și de a lăsa altul singur.

Nici un comerciant de droguri nu se află în vârf, fie că te duci în închisoare, fie că ai murit; astfel încât pentru acest spectacol să evidențieze modul în care dealerii de droguri care se află în vârf se întorc în jur încât viața este minunată; vorbește celor care sunt prinși în acea viață. Ascultați dacă vă aflați prins în mod ilegal, acest spectacol arată că există oportunități pe care le puteți crea pentru dvs; care vor fi minunate pentru dvs. și pentru familia dvs.

Fiecare personaj care a jucat în acest spectacol reprezintă o persoană cu care am crescut cu prietenul; care te împiedică să te împiedice să rămâi neschimbat; prietena care se bucură de ceea ce nu are ce poate menține; cealaltă femeie care o acționează împreună Vrei să ajungi și să găsești un viitor împreună.