Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Bruce Miller
Actori: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, O.T. Fagbenle, Max Minghella, Amanda Brugel
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, SF
IMDB: 8.6


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Handmaid’s Tale SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale

Plasat într-un viitor distopic, The Handmaid’s Tale ne spune povestea unei femei care este forţată să trăiască în concubinaj sub o teocraţie dictatorială.

Serialul The Handmaid’s Tale este bazat pe romanul lui Margaret Atwood si ii are in rolurile principale pe Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O.T. Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer si Ann Dowd.

Serialul Povestea slujitoarei ne face partasi la viata in Gilead, o societate totalitara distopica ce a fost cunoscuta in trecut ca Statele Unite. Confruntandu-se cu dezastre naturale si o rata a natalitatii în scadere, Gilead este condus de un regim fundamentalist. Care trateaza femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile ramase si este slujitoare in casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite intr-o ultima incercare disperata de a repopula lumea.

In aceasta societate terifianta, Offred trebuie sa navigheze intre Comandanti, sotiile lor groaznice, Marthele domestice si colegele slujitoare. Dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: sa supravietuiasca si sa-si gaseasca fiica ce i-a fost luata.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat in 1985 a fost creata si scrisa de Bruce Miller (The 100). Iar producatori executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears si Ilene Chaiken.