Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Bruce Miller
Actori: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, O.T. Fagbenle, Max Minghella, Amanda Brugel
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, SF
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Handmaid’s Tale SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


The Handmaid’s Tale SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

s02e04

S02E05

s02e06

S02E07

s02e08

S02E09

S02E10

s02e11

S02E12

s02e13


Sinopsis Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale

Plasat într-un viitor distopic, The Handmaid’s Tale ne spune povestea unei femei care este forţată să trăiască în concubinaj sub o teocraţie dictatorială.

Serialul The Handmaid’s Tale este bazat pe romanul lui Margaret Atwood si ii are in rolurile principale pe Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O.T. Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer si Ann Dowd.

Serialul Povestea slujitoarei ne face partasi la viata in Gilead, o societate totalitara distopica ce a fost cunoscuta in trecut ca Statele Unite. Confruntandu-se cu dezastre naturale si o rata a natalitatii în scadere, Gilead este condus de un regim fundamentalist. Care trateaza femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile ramase si este slujitoare in casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite intr-o ultima incercare disperata de a repopula lumea.

In aceasta societate terifianta, Offred trebuie sa navigheze intre Comandanti, sotiile lor groaznice, Marthele domestice si colegele slujitoare. Dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: sa supravietuiasca si sa-si gaseasca fiica ce i-a fost luata.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat in 1985 a fost creata si scrisa de Bruce Miller (The 100). Iar producatori executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears si Ilene Chaiken.


Sezonul 2 din Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale

Primele 2 episoade din cel de-al doilea sezon al serialului The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei II pot fi urmărite pe HBO GO și vor fi urmate de un nou episod în fiecare săptămână.

Adaptat după romanul clasic omonim scris de Margaret Atwood; serialul spune povestea vieții din Gilead; o societate distopică totalitară; formată în fostele State Unite. Confruntat cu dezastre naturale și o rată a natalității extrem de scăzută; Gilead este condus pe baza unui fundamentalism ciudat și militarizat; marcat de revenirea la valorile tradiționale. Fiind una dintre puținele femei fertile rămase; Offred (Elisabeth Moss) este Slujitoarea Comandantului; sclavă sexuală într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea.

The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei II; laureat cu Emmy și Globul de Aur; revine cu un al doilea sezon; axat pe sarcina lui Offred și pe lupta ei continuă de a-și salva copilul de ororile distopice din Gilead. În cel de-al doilea sezon; Offred și toate celelalte slujitoare se vor lupta cu – sau vor accepta – realitatea întunecată în care trăiesc.

Actorii din rolurile principale sunt Elisabeth Moss (Mad Men); Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum; Shakespeare in Love); Samira Wiley (Orange is the New Black); Max Minghella (The Mindy Project); Yvonne Strahovski (Chuck; Dexter); O.T. Fagbenle (The Five); Alexis Bledel (Gilmore Girls); Madeline Brewer (Orange is the New Black) și Ann Dowd (Compliance).

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Handmaid's Tale (2017)
Nota film
51star1star1star1star1star