Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Povestea jucariilor 3 (2010) Dublat in Romana Online

Studiourile Disney și Pixar redeschid cufărul cu jucării pentru o nouă aventură palpitantă a personajelor in Povestea jucariilor 3 dublat in romana. De data aceasta Buzz, Woody și întreaga gașcă sunt nevoiți să facă față unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creșă plină de bebeluși și copii mici care abia așteaptă să pună mânuțele pe marfă nouă, pe care să o rupă, să o murdărească și să o roadă după bunul plac.


Povestea jucariilor 3 (2010) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Povestea jucariilor 3 (2010)

Atât adulții; cât și copiii; se vor delecta cu o comedie inedită și savuroasă bazată pe un scenariu scris de Michael Arndt; laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului “Little Miss Sunshine”. Regizorul filmului; Lee Unkrich; a făcut parte din echipele care au realizat binecunoscutele filme de animație ”Finding Nemo” (câștigător al unui premiu Oscar) și ”Monsters Inc”.

În varianta originală; o întreagă pleiadă de vedete Hollywood dau glas personajelor din Toy Story 3; printre aceștia numărîndu-se Tom Hanks (Woody); Tim Allen (Buzz); Joan Cusack (Jessie the Yodeling Cowgirl); Timothy Dalton; Jeff Garlin sau Whoopi Goldberg (Caracatița Stretch).

Primul lung-metraj din seria Toy Story a fost lansat în 1995; fiind de altfel și primul film de desene animate realizat în întregime cu ajutorul calculatorului. Succesul peliculei a fost atât de mare încât s-a clasat pe primul loc în acel an din punct de vedere al încasărilor; cu 192 de milioane de dolari în SUA și peste 362 de milioane de dolari pe tot mapamondul. Toy Story a fost nominalizat la trei premii Oscar și doua Globuri de Aur.