Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Pot doar să-mi imaginez – I Can Only Imagine (2018) Online Subtitrat


Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
Actori: J. Michael Finley, Brody Rose, Trace Adkins, Madeline Carroll, Dennis Quaid
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Familie, Muzicale
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Pot doar să-mi imaginez – I Can Only Imagine (2018)

Filmul Pot doar să-mi imaginez – I Can Only Imagine este inspirat de melodia „Pot doar să-mi imaginez”, un cântec ce a adus speranţă multor oameni în momentele când au trecut prin cele mai mari încercări din viață. În mod suprinzator muzica cântecului i-a luat autorului, Bart Millard, vocalistul formaţiei de muzică creştină MercyMe, doar câteva minute ca s-o scrie. Versurile ce însoţesc muzica, în schimb, au fost rezultatul unei experiențe de-o viață.

Deşi a devenit credincios încă de la o vârstă fragedă, viaţa nu a fost uşoară pentru Bart. Muzica şi o imaginaţie bogată au fost adevărate locuri de scăpare pentru el, în căutarea unui refugiu dintr-o copilărie cu probleme. În adolescenţă; Bart s-a orientat spre fotbal american cu speranţa că va găsi o cale să refacă legătura cu un tată abuziv. Cariera lui sportivă s-a sfârşit abrupt cu o accidentare; însă ajutorul pentru Bart a venit sub forma sfaturilor primite din partea unui profesor cu viziune care i-a văzut potenţialul şi l-a îndrumat spre o carieră muzicală.

Bart din filmul online subtitrat Pot doar să-mi imaginez – I Can Only Imagine şi-a urmat visul şi împreună cu Shannon; iubita lui din copilărie; a pornit la drum în turneu cu noua sa formaţie MercyMe – nume pe care l-a ales după expresia favorită a bunicii sale. Sub îndrumarea unui prieten cu experienţă din industria muzicii; formaţia porneşte într-o călătorie pe care niciunul din membrii ei nu şi-ar fi putut-o imagina.