Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Pose (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Steven Canals, Brad Falchuk, Ryan Murphy
Actori: Indya Moore, Kate Mara, Evan Peters, Angelica Ross, Jeremy McClain
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Pose (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

s01e04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Review Pose (2018)

Ryan Murphy face istorie din nou. Producătorul unora dintre cele mai apreciate producţii de televiziune din ultima vreme – American Crime Story, American Horror Story, Feud sau Glee – revin pe FX cu un nou serial: Pose. Pose se doreşte a fi o frescă a societăţii din New York-ul anilor 1980: apariţia luxosului univers Trump, viaţa socială din centrul oraşului, precum şi lumea captivantă aball culture.

În noua producţie, Ryan Murphy îi va avea alături pe mai vechii săi colaboratori, actorii Evan Peters, Kate mara şi James Der Beek. Dar şi cel mai mare număr de actori din comunitatea LGBTQ, precum şi cel mai mare număr de actori trasgender: MJ Rodriguez, Indya Moore, Dominique Jackson, Hailie Sahar şi Angelica Ross. Pose va avea premiera peste ocean pe 3 iunie. Până atunci, pentru a vă convinge de cât de interesant este serialul.

Pose ne introduce în lumea fabuloasă a ball culture. Dar ce este aceasta?

Show-uri în care indivizi se îmbracă cu haine care, în mod normal, sunt purtate de sexul opus, adoptând gesturi ale acestora. Aceşti regi şi regine (drag queens or kings) ale scenei dezvoltă un alter ego – un nume de scenă şi o atitudine caracteristică acestui personaj.

Însă oamenii care fac parte din această cultură sunt mai mult decât performeri, sunt membri unei comunităţi care se ajută şi se susţine reciproc. Atunci când oamenilor din comunitatea LGBTQ le este greu (suferă de anumite boli, nu au bani sau sunt respinşi de familiile lor); se refugiază în aceste familii pe care şi le aleg. Toate familiile din această comunitate se organizează în case care au o figură paternă, una maternă. Unul dintre cele mai cunoscute case, House of Mizrahi, condusă, din 1992, de Andre Mizrahi; domină de foarte multă ori ringul de dans.