Pompierii din Chicago – Chicago Fire (2012) Serial Online Subtitrat in Romana


Pentru pompierii, paramedicii si echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu exista slujba mai stresanta, mai periculoasa, dar si mai palpitanta. Serialul Pompierii din Chicago va invita sa ii cunoasteti pe femeile si barbatii curajosi care se arunca in mijlocul pericolului in cele mai riscante situatii si care trebuie sa ia decizii de viata si de moarte.

Pompierii din Chicago – Chicago Fire online subtitrat creat de producatorul executiv premiat cu Emmy Dick Wolf (cunoscut mai ales datorita seriei Law&Order), noul serial dramatic Pompierii din Chicago (Chicago Fire) patrunde in vietile cotidiene ale unei echipe de adevarati eroi, dedicati unei meserii nobile.

Pentru pompierii, paramedicii si echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu exista slujba mai stresanta, mai periculoasa, dar si mai palpitanta. Diva va invita sa ii cunoasteti pe femeile si barbatii curajosi care se arunca in mijlocul pericolului in cele mai riscante situatii si care trebuie sa ia decizii de viata si de moarte, in noul serial Pompierii din Chicago.

In serialul dramatic marca NBC Pompierii din Chicago (Chicago Fire), Monica Raymund este Gabriela Dawson, un paramedic curajos, care trece prin situatii periculoase alaturi de partenera sa.


Regia: Michael Brandt, Derek Haas
Actori: Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German, Jesse Spencer, Eamonn Walker, Charlie Barnett
An: 2012
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Chicago Fire (2018) SEZONUL 7 Online Subtitrat:


S07E01

S07E02

S07E03

S07E04

S07E05

S07E06

S07E07

S07E08

S07E09

S07E10

S07E11


PortalulTauTV.com
Pompierii din Chicago - Chicago Fire (2012) Online Subtitrat in Romana
Chicago Fire (2012)
Editor's Rating:
5