Poldark (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Debbie Horsfield
Actori: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Heida Reed
An: 2015
Gen: Seriale Online, Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 8.4


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Poldark SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01:

S04E02:


Sinopsis Poldark

Serie creată de BBC Poldark online subtitrat, adaptată după seria de romane cu același nume de Winston Graham. Personajul principal, Ross Poldark, revine în America după ce a participat la război, unde își găsește logodnica măritată cu vărul său. Ross încearcă să facă avere cu una dintre minele familiei, se căsătorește cu Demelza, o servitoare pe care ajunge să o iubească într-un final. Sezonul al doilea va apărea în 2016.

Un ofiter britanic, Ross Poldark (interpretat de Robin Ellis), se întoarce din prizonierat (războiul de independența) si își gasește tatăl mort, moșia in paragină. Iar soția, măritată cu un văr. In târg cunoaște o tânară fetișcană, Demelza Carne ( Angharad Rees). O mică „sălbăticiune”, fiica unui miner, lihnită de foame, pe care o salveaza dintr-o încăierare. Si pe care o ia acasa ca slujnică. Aceasta fată îi cucerește inima. Se căsătoresc, au împreună un copil, dar evenimentele acelor ani tumultoși, lupta lui Ross pentru apărarea comunitații de mineri. Intervenția fostei logodnice și ura înverșunată dintre el și puternicul bancher George Waleggan le marchează căsnicia. Era luni seara.

Am urmărit puțin din adaptarea făcută în anii 1970, dar am găsit actorul plumb, mai degrabă lame, deși Anghared Rees era splendid. De data aceasta, pur și simplu superb. Bine turnat și regizat, cu un peisaj somptuos în Cornwall, primul episod introduce personajele principale cu multă pricepere. Nu ne este arătat totul și nu totul este evident, deci există un element de ghicire pentru spectator, care întotdeauna adaugă bucuria. Nu pot să aștept episodul 2 și ceilalți.