Polaroid (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lars Klevberg
Actori: Madelaine Petsch, Kathryn Prescott, Javier Botet
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Polaroid

Conceput în stilul „The Ring” și „Final Destination”, Polaroid se concentrează pe povestea unei adolescente singuratice, Bird Fitcher, care descoperă o veche cameră foto Polaroid, ce găzduiește un secret teribil. După ce tânăra Bird găsește întâmplător misterioasa cameră Polaroid, ea descoperă curând că aparatul de fotografiat ascunde un secret teribil: oricine are o fotografie făcută cu această cameră, are parte de un sfârșit tragic și violent.

În timp ce toți cei fotografiați sfârșesc în moduri cumplite, Bird nu are nicio idee despre ce secrete întunecate sunt legate de cameră. În aceste circumstanțe dramatice, adolescenta și prietenii ei trebuie să supraviețuiască încă o noapte, luptându-se să rezolve misterul Polaroidului bântuit înainte de a-i ucide pe toți. Oare vor reuși să aceștia să oprească tragicele fenomene?

De la producătorii THE RING și THE GRUDGE și bazat pe un scurt-metraj de Lars Klevberg, vine un nou horror: POLAROID.

Filmul de groază Polaroid bazat pe filmul omonim scurt de regizorul Lars Klevberg. Scenarist Blair Butler tinkered intr-un film de lung metraj și Klevberg ar putea începe cu fotografiere. Deci, proiectul a fost abia a anunțat și a fost în cutia cu promptitudine. Pornind de la 25 august începe în cinematografele din SUA. În decembrie 2017, filmul va fi, de asemenea, lansat în Germania.

Într-un vechi aparat de fotografiat Polaroid instant imagine de tip SX-70 din Fondul mansarda devine o groază. Fenomene ciudate în fotografiile dau o idee de nimic bun. Ca răul intră apoi în lumea reală și oamenii bîntuie de imagini, de rupere panică în rândul fotografiat. Reacțiile scurte sunt, de asemenea pedepsite, ca de cercetare cu privire la situația aparent fără speranță, care își are originea în trecut și este însoțită de o legendă în oraș.