Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Plaja – The Beach (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Danny Boyle
Actori: Leonardo DiCaprio, Daniel York, Patcharawan Patarakijjanon
An: 2000
Gen: Aventura, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Plaja – The Beach

Richard (DiCaprio) este un tanar american pregatit sa-si riste viata pentru un singur lucru: explozia de adrenalina pe care o poti atinge numai prin cea mai mare aventura. Dar el descopera ca, pe masura ce intensitatea trairilor creste iar miza devine din ce in ce mai mare, dorinta devine si mai puternica dar si aventura devine mai periculoasa.

Un film de aventura cu momente de tensiune si suspans. Slab ca narator Leonardo DiCaprio, iar prestatia lui actoriceasca in acest film lasa de dorit. Se vede ca acum 13 ani era inca foarte tanar, si mai avea de invatat.

Iată un alt film The Beach online subtitrat care a fost filmat de critici peste tot, dar mi-a plăcut filmul și am crezut că a fost criticat nedrept.

Două lucruri nu sunt dezbătute: filmul este distractiv, iar cinematografia este superbă.

Personalitatea lui Leonardo DiCaprio nu este deosebit de plăcută, dar nu este nimic nou pentru el. Este bun la jocul tipului băiat, de tip imbatabil. Este, de asemenea, bun la narațiune, pe care le oferă aici, așa cum o are și într-o serie de alte filme. De fapt, aș fi vrut să fie mai mult aici.

Actrita franceza Virginie Ledoyen este o fata noua pentru mine si una frumoasa. Am gasit-o intrigant si nu doar din cauza chipului ei. De fapt, toate personajele au fost destul de interesante in acest film Plaja online subtitrat si ai un grup variat.