Placinta americana 2 – American Pie 2 (2001) Film Online Subtitrat


Regia: J.B. Rogers
Actori: Jason Biggs, Seann William Scott, Shannon Elizabeth
An: 2001
Gen: Comedie, Erotice
IMDB: 6.4


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Placinta americana 2 – American Pie 2

,,Placinta Americana 2” este continuarea comediei de mare succes din vara lui 1999- ,,Placinta Americana”- comedie care a castigat imediat inimile publicului care s-a indragostit de grupul de prieteni trasniti, in cautare de dragoste, sex si aventura. Deci, echipa de productie s-a reunit pentru realizarea acestui film in care se va face urmatorul pas spre maturizarea personajelor.

Dupa primul an, in care au fost despartiti la colegiu, baietii -Kevin, Jim, Oz, Finch si Stifler – au inchiriat o casa pe plaja, vrand sa faca in aceasta vara cea mai nebuneasca vacanta. Dar ca de obicei indeplinirea visului lor depinde de fete – Vicky, Michelle, Nadia, Heather si Jessica.

Acest film este o comedie cu succes mare la obsedaţii sexuali pe fondul dezinteresului sistemului faţă de educaţia sexuală a tinerilor. Şi aşa apar mame la 12 ani, care sunt nevoite să facă avort, şi tot felul de perverşi de te miri de pe unde au mai apărut. În lipsă de o ocupaţie care să le canalizeze energia tinerească spre ceva util, tinerii devin obsedaţi de sex. Iar acest gen de filme li se adresează, piaţa de desfacere având un potenţial mare.

Trecând peste vulgaritatea inerentă (se poate film despre sex fără să fie vulgar?), nu pot să nu remarc faptul că Stifler e penal, fiind sarea şi piperul filmului. Scenele în care apare el sunt de un comic nebun. În plus, să nu fim pudibonzi: cu toţii am avut uneori şi momente penibile când am făcut cu iepuroiul sau cu veveriţa.


Trailer Placinta americana 2 – American Pie 2