Pitch Perfect (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Moore
Actori: Anna Kendrick, Skylar Astin, Brittany Snow
Anul: 2012
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
Durata: 112 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pitch Perfect

Bazata pe nuvela “Pitch Perfect” de Mickey Rapkin, povestea urmareste un grup de fete ce canta acappella care se redescopera si se reintregesc ca grup pentru a concura in campionat si pentru a-i bate pe baieti.

Este o comedie muzicală foarte amuzantă, de obicei nu-mi place filmele muzicale dar acesta a făcut o excepție. Mi-a plăcut cum au cântat actorii și melodiile alese. Distribuția este bună, cum ar fi: Anna Kendrick, Brittany Snow, Anna Camp, Elizabeth Banks, și Rebel Wilson. Povestea este bună, utilizarea inteligentă de cântece vechi și noi, coloana sonoră de excepție și umor bun. Recomand acest film pentru oricine care îi place muzica și comedie, pentru că împreună este o combinație ideală.

Filmul e presarat cu niste momente frumusele de dans si muzica, prea putine momente cu adevarat amuzante si niste impresii ciudate despre Anna Kendrick. Mie mi-a placut de ea in Up in the Air, dar filmul asta mi se pare ca nu i s-a prea potrivit. E un film foarte usor, cliseic, potrivit pentru relaxare totala.