Piramida – The Pyramid (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Groaza
Producator(i): Daniel Meersand, Nick Simon
IMDB: 4.6
Regia: Grégory Levasseur
Actori: Ashley Hinshaw, James Buckley, Denis O’Hare


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Piramida – The Pyramid

O echipă de arheologi americani dezgroapă o piramidă veche, îngropată adânc sub deșertul egiptean. În timp ce aprofundează cercetările, ei se pierd în infinitele catacombe întunecate, rămânând fără speranță. Căutând o cale de ieșire, realizează că nu sunt doar blocați, dar sunt bântuiți și vânați de spirite.

Nu este un film incredibil este de duzina dar in mod normal merita vizionat.Exista totusi un sfarsit al filmului care scuipa efectiv in fata cineastului iar asta mi se pare revoltator…
Avem vreo 5 personaje care mor pe rand, prinse intr-o piramida din Egipt, avem o blondina gen tombraider, cateva zeci de pisici egiptene,dalea fara par insa mai mari putin decat in realitate si un monstru.Acum, filmul nu e rau, nici ideea.

Nu e nici plictisitor, exista ceva actiune, personajele mor unul cate altul pe rand in diferite situatii uneori hilare.Previzibil…insa ceea ce m-a enervat a fost finalul.Adica dsoara tombraider, nu moare cand trece monstrul milimetric pe langa ea si nu o vede, nu moare cand cade dintr-un putz de vreo 50m lovindu-se de toti peretii si cu monstrul in spate, nu moare cand monstrul ii baga ghearele in burta, nu moare, nu moare, etc…si acum faza tare, sfarsitul filmului, fuge de monstru, urca lejer iar putzul si vede iesirea din piramida, deschizatura ca de pestera mare,lumina patrundea puternic, gata ce mai, inca 2 pasi si iese afara…e nu, dsoara tombraider lesina la 2m de iesirea din piramida!