Pink (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Aniruddha Roy Chowdhury
Actori: Tapsee Pannu, Kirti Kulhari, Andrea Tariang
An: 2016
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pink

Când o fată spune NU in Pink online subtitrat, (poate fi oricine, prietena ta, data, soția ta sau chiar un lucrător de sex) … înseamnă NU. Acesta este exact punctul pe care PINK îl conduce publicului, tot timpul scuturând conștiința noastră și întrebându-ne singuri.

Minora Arora (Taapsee Pannu) Falak Ali (Andrei Tariang) și Andrea (Andrea Tariang) sunt trei prieteni și colegi de cameră. Care aleg să meargă la un concert de rock și să se întâlnească cu Rajveer Singh (Angad Bedi) și cu prietenii săi. Fetele sunt invitate la cină pe care le aleg să le accepte și se presupune că Rajveer și prietenii săi au încercat. Să acționeze proaspăt cu fetele și Minal într-un act de hituri de autoapărare

Rajveer cu o sticlă in filme indiene online Pink, făcându-l aproape să-și piardă ochii. Ambele părți aleg să nu meargă la autoritățile de aplicare a legii și câteva zile mai târziu. Fetele sunt amenințate de apeluri telefonice, iar proprietarului lor li se dau amenințări ca fetele să fie aruncate. Minal merge la poliție și raportează incidentul care sa întâmplat în noaptea aceea și este trimis un FIR. Dar pentru șocul ei, ea este arestată în baza acuzațiilor de prostituție și încercare de crimă.

Etape în Deepak Sehgal (Amitabh Bachan), un avocat în vârstă, renumit, care a renunțat la practică, în principal datorită tulburării sale bipolare. Sehgal oferă să apere fetele într-un caz care aproape pare a fi o cauză pierdută deoarece fetele sunt supuse umilinței și sunt portretizate drept criminali.