Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Pinguinii domnului Popper – Mr Popper’s Penguins (2011) Online Subtitrat


Regia: Mark Waters
Actori: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury
An: 2011
Gen: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pinguinii domnului Popper – Mr Popper’s Penguins

Adaptarea cinematografică a romanului pentru copii Mr. Popper’s Penguins. Scrisă în 1938 de Richard și Florence Atwater, cartea spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica și care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” și coregrafice, pictorul pornește într-un turneu, neștiind că cei 6 pinguini nu sunt atât de cuminți pe cât păreau la început.

Avem aşadar un Jim Carrey mult mai domol decât in zilele lui de glorie cu mici figuri faciale care nu şi-au găsit locul în film dar trebuie să ne consolăm cu faptul că rolurile lui au fost din cele mai diversificate şi totodată din cele mai colorate. Să vedem care e situaţia lui in acest film. Jim Carrey joacă rolul domnului Popper un important pion în negocierile unei firme imobiliare a cărui obiectiv final înainte de promovare este acela de a o convinge pe doamna van Gundy să cedeze localul Tavern on the Green companiei la care este angajat.

Succesul profesional al lui Popper este umbrit de viaţa personală. Trăieşte într-un penthouse de 300 de metrii pătraţi pe care nu are cu cine să îl împartă fiind divorţat. Cei doi copii vizitându-l abia în week-end. Nimic demn de Jim Carrey deocamdată din tot acest rol până în momentul în care află că tatăl său, un aventurier prin lume. I-a lăsat în testament nu mai puţin de şase pinguini adevăraţi… ţineţi minte penthouseul de 300 de metri pătraţi. În filmul de faţă imprevizibilul ţine exact până în momentul în care ar trebui să înceapă.