Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Petrecaretele – Girls Just Want to Have Fun (1985) Online Subtitrat


Regia: Alan Metter
Actori: Biff Yeager, Kristi Somers, Richard Blade
An: 1985
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Petrecaretele – Girls Just Want to Have Fun (1985)

Janey (Sarah Jessica Parker) este noua in oras, dar are norocul sa o intalneasca pe Lynne (Helen Hunt), cu care are in comun pasiunea pentru dans, in general, si pasiunea pentru emisiunea “Dance TV”, in particular. In momentul in care este anuntata o preselectie pentru show-ul “Dance TV”, Janey si Lynne sunt hotarate sa se prezinte la auditie. Singura problema este aceea ca tatal lui Janey nu este de acord cu astfel de lucruri.

Girls Just Want to Have Fun este filmul anilor ’80. Aveam 8 ani când a ieșit, iar prietenii mei și eu am avut propriul nostru Dance TV, bineînțeles că toată lumea voia să fie Janey, dar am vrut să fiu personajul lui Helen Hunt, Lynne.

Chiar dacă Sarah Jessica Parker a avut rolul principal și Lee Montgomery ca partener de dans și iubit; acest film a aparținut lui Helen Hunt. Era absolut minunată ca cea mai bună prietenă care a ajutat-o pe Janey cu visul ei de a fi la Dance TV. Jonathan Silverman a fost amuzant ca Drew; cel mai bun prieten al lui Jeff; că; de fapt; cei mai buni prieteni au fost cei care au făcut acest film mai plăcut.

Shannen Doherty a fost de asemenea impresionantă; ca sora lui Jeff Maggie; dar puțin prea matura pentru a juca un copil de 12 ani. Muzica este strălucită; deși puțin datată și de fiecare dată când văd acest film Petrecaretele – Girls Just Want to Have Fun; ea aduce înapoi toată nostaglia de a crește în anii 80.