Peter Iepurasul – Peter Rabbit (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Peter Iepurasul – Peter Rabbit online subtitrat este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povesti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuras rebel care incearca sa se strecoare in gradina de legume a unui fermier. Peter Iepurasul, filmul pentru intreaga familie care combina live-action-ul si animatia, intra in cinematografele noastre odata cu inceputul vacantei scolare de Paste, oferind o modalitate distractiva si moralizatoare pentru copii de a petrece o ora jumatate.

Filmul Peter Iepurasul – Peter Rabbit online subtitrat incepe ca un pasaj indragit din animatia Alba ca zapada; cu pasarele dragalase cantand voios si continua cu prezentarea adevaratului erou al povestii, un iepuras adolescent pe nume Peter, cam sotios, portretizat intr-un mod fotorealist; pe care adultii il vor aprecia. Cadre din desenele originale in acuarela ale lui Beatrix Potter, autoarea povestii, creioneaza backstory-ul eroului titular.

Lupta pentru suprematia asupra gradinii de legume dintre Peter Iepurasul – Peter Rabbit online subtitrat si domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) e firul rosu al povestii; in care impresioneaza cat de bine a fost realizata partea animata si ce bine functioneaza alaturi de personajele in carne si oase si actiunea live-action. Animalele au mimica umana si ii fac pe copii sa inteleaga mai usor ca si animalele simt durerea; si ele sufera, in consecinta trebuie sa ne purtam frumos cu ele.


Regia: Will Gluck
Actori: Margot Robbie, Rose Byrne, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, James Corden
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Peter Iepurasul - Peter Rabbit (2018) Online Subtitrat in Romana
Peter Iepurasul - Peter Rabbit (2018)
Editor's Rating:
5