Perspectiva unei crime – A View to a Kill (1985) Online Subtitrat


Regia: John Glen
Actori: Tanya Roberts, Roger Moore, Mary Stavin, Grace Jones, Christopher Walken
Anul: 1985
Gen: Thriller, Actiune, Aventura
Durata: 131 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Perspectiva unei crime – A View to a Kill

Roger Moore imprumuta umor, eleganta si un farmec ucigator acestui ultim rol al sau ca James Bond, in filmul “A view to kill”. Bond il infrunta pe Max Zorin (Christopher Walken), care a urzit un plan pentru a acapara piata mondiala a microcipurilor. Chiar daca in acest scop va trebui sa ucida milioane de oameni! Dar inainte ca Bond sa il poata opri pe acest nebun, trebuie sa o infrunte pe insotitoarea acestuia, frumoasa si ucigatoarea May Day (Grace Jones).

“Cea mai veche franciza” a implinit 50 de ani; cel putin asa am citit; ca personajul care-i spion in serviciul Majestatii sale. E cel care se reinventeaza cel mai bine in cinematografia ultimei jumatati de veac. Mister Bond se lupta cu dusmanii Marii Britanii si ai lumii inca de pe vremea cand noi ne inchinam catre Est. Ne exterminam intelectualitatea prin inchisori si instauram un asa-zis comunism care n-avea nici o legatura cu ideologia.

Acum debordam de capitalism original; ne inchinam la Inalta Poarta a lui Barosu si am devenit un fel de lada de gunoi a Europei occidentale.. Ce-i mai bine decat sa vezi un film cu mister Bond la aniversare? Nici cel mai nou ca mai e un pic pana se laneaza; nici cel mai vechi cu Sean Connery in rolul lui James.