Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Permission (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brian Crano
Actori: Rebecca Hall, Dan Stevens, Jason Sudeikis
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Permission

Anna (Rebecca Hall) și Will (Dan Stevens) din Permission online subtitrat, au fost iubiți de liceu și sunt încă împreună 10 ani mai târziu. Își ia doctoratul în muzică și face mobilier în propriul magazin într-un magazin din Brooklyn. (Realistic Real Estate din New York nu este costumul puternic al filmului.) Ei sunt fericiți. Ei au o viață sexuală bună. Se iubesc unii pe alții. Nu este nimic rău. (El a cumparat chiar si un inel, dar asteapta momentul potrivit pentru a pune problema.)

La cina intr-o seara cu fratele lui Hale (David Joseph Craig) si cu iubitul pe termen lung al lui Hale Reece (Morgan Spector), Reece se distreaza de Anna și Will pentru că au avut relații sexuale între ele. Cum știu ce lipsesc? Reece glumeste, dar Anna si Will sunt stinse de observatie. După o serie de discuții, aceștia decid să se culce cu alți câțiva oameni. Se verifică unul cu celălalt în mod obsesiv. “Ești bine cu asta?” “Sunt bine, ești bine?”

Scenariul lui Crano este inteligent, amuzant și insightful. Interesant în Permission 2017 este interogarea sa de monogamie dintr-un punct de vedere deschis. Nu coboară din greu pe o parte (“Monogamia este preferabilă”) sau pe cealaltă (“Monogamia este nerealistă”).

Această limită de timp oferă personajului o mulțime de libertate, deoarece scriitorul nu pledează pentru un caz specific. Crano este interesat de relații și de modul în care acestea cresc și se dezvoltă (sau nu). Cultura mai extinsă este extrem de clară în regulile sale pentru ceea ce arată monogamia și cum arată cuplurile.