Permis de ucis – Licence to Kill (1989) Online Subtitrat


Regia: John Glen
Actori: David Hedison, Benicio Del Toro, Priscilla Barnes, Pedro Armendáriz Jr., Timothy Dalton
Anul: 1989
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
Durata: 133 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Permis de ucis – Licence to Kill

Bond revine si, de data aceasta, actioneaza pe cont propriu. Aflat in vacanta in Florida Keys, agentul 007 urmeaza sa fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A., Felix Leiter. In drum spre biserica, Bond, Leiter si prietenul lor, Sharkey, sunt informati de catre paza de coasta ca teroristul Franz Sanchez se afla in Bahamas.

Leiter, care acum lucra in cadrul Departamentului Narcotice al Politiei din Florida, il vana de mult pe Sanchez. Acum, “inarmat” cu acte de extradare, Leiter are ocazia de a pune mana pe criminalul aflat sub protectia politicienilor din America Latina. In timp ce Della, viitoarea sotie a lui Leiter, astepta in fata bisericii, cei trei prieteni pleaca sa-l captureze pe Sanchez.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bond; agentul CIA Felix Leiter; urmeaza sa se casatoreasca. Inainte de nunta e loc si de o misiune complicata: capturarea traficantului de droguri Franz Sanchez. Operatiune pe care cei doi superagenti o duc la indeplinire dupa care ajung la cununie cu…parasutele.

Problema e ca Sanchez evadeaza si se razbuna iar Bond trebuie sa actioneze singur ca sa-l neutralizeze… E al saisprezecelea film cu Bond si primul care nu se bazeaza pe un roman de Ian Fleming dar se straduieste sa mentina spiritul francizei; de altfel scenaristii s-au inspirat copios din scrierile maestrului. E a doua oara cand Timothy Dalton il intruchipeaza pe Bond;avea sa fie si ultima pentru ca; dupa caderea Cortinei de Fier; a trecut ceva vreme pana cand superagentul sa-si regaseasca identitatea.