Pericol nevăzut – Contagion (2011) film online subtitrat

Gen: Drama, SF, Thriller
Producator(i): Scott Z. Burns
IMDB: 6,7
Regia: Steven Soderbergh
Actori: Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Gwyneth Paltrow


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Acest scenariu este deja familiar pentru noi prin focarele aparent anuale de gripa. Nu multe dintre ele cauze la fel de mult ca și de alarmă de gripă porcină a făcut. News cronologia este întotdeauna același: hărți alarmiste, roundups globale, lupta pentru a produce un vaccin la Centrul de Control al Bolilor din Atlanta, fabricarea și distribuirea livrărilor de acest an “lovitură de gripa.”

Virusul in “Contagion” este una naucitoare, sfidând izolare, respingere leac. Acest film de Steven Soderbergh este priceput la a spune povestea prin viețile mai multor personaje cheie și interacțiunile ocazionali de multe altele. Se clarifică faptul că oamenii nu “da” unul pe altul un virus; un virus este o forma de viata a evoluat de a cauta noi gazde – așa cum trebuie pentru a supraviețui, pentru că operatorii de transport de mor, și trebuie să rămână întotdeauna un salt înainte de moarte. Într-un sens, este o specie exotice, iar acest lucru este un film despre o invazie din spatiu interior.

Tusea auzim de la bun început este de la Beth Emhoff (Gwyneth Paltrow), o femeie Minneapolis călătorie acasă de la Hong Kong. Curând fiul ei moare. Ea urmează. Soțul ei, Mitch (Matt Damon), se pare că imunitar, este neincrezator ca moartea ar putea devasta atât de brusc familia lui. O investigație descoperă o vizită secretă care Beth a făcut o escală în timpul Chicago – dar nu, ea nu a contracta virusul prin contact sexual, modul SIDA părea să se răspândească.

La sfârșitul filmului Contagion, Soderbergh adaugă o scurtă scenariu explică în cazul în care virusul poate să provină din, în primul rând, și modul în care foarte puține grade de separare au fost între originea și o femeie din Minneapolis. Dacă acest lucru ar putea întâmpla în mod Soderbergh ilustrează este lângă punctul; toate virusurile originea undeva, și într-o epocă de transportul aerian, ele pot ajunge la un nou continent într-o zi.

Filmul Contagion urmeaza protocoalele de techno-thriller, cu subtitrari păstrând număr: Ziua 1, Ziua 3, Minneapolis, Geneva … Ne întâlnim astfel de jucători-cheie precum Dr. Ellis Cheever (Laurence Fishburne) de la CDC din Atlanta; Dr. Erin Mears (Kate Winslet) a Serviciului de Informații epidemiei, care încearcă pentru a urmări răspândirea cu vizite la fața locului; Dr. Leonora Orantes (Marion Cotillard), un anchetator de la Organizatia Mondiala a Sanatatii de la Geneva. Ei au lucrat împreună înainte, sunt calificați, funcționează în regim de urgență. Și într-un laborator, nu există Dr. Ally Hextall (Jennifer Ehle), încercând să perfecționeze un vaccin și nerăbdător cu timpul pierderea înainte de a putea testa pe oameni.

Toate acestea funcționează ca dramă in Contagion. Ar fi fost util dacă Soderbergh a explicat virusuri mai clar ca o formă de viață care nu este ostil pentru noi, dar în cauză cu alte forme de viata doar ca mijloacele sale de supraviețuire. Richard Dawkins a subliniat acest proces în necruțătoare Gena egoistă lui: Din punctul de vedere al unei gene, organisme sunt doar niște etape în călătoria lor prin timp. Totusi, “Contagion”, merită laude pentru luarea metoda științifică serios atunci când atât de mult prostii este plutea despre ceea ce vaccinuri.

Un aspect al filmului Contagion este befuddling. Alan Krumwiede (Jude Law) este un blogger popular cu teoriile conspirației despre legăturile guvernului cu companii de droguri. Preocupările sale sunt de rău augur, dar nefocalizat. Crede companii de droguri încuraja virușii? Blogger subplot nu interacționează în mod clar cu principalele linii poveste și funcții cea mai mare parte ca un distragere alarmant, dar vag.