Pericol Global – Geostorm (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dean Devlin
Actori: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Jim Sturgess, Andy Garcia
An: 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pericol Global – Geostorm

După o serie de dezastre naturale care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess). Este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţi. În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea. Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt, chiar din interiorul Casei Albe.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în Geostorm, în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess). Este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţii care stabilizează climatul… În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea, Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt. Chiar din interiorul Casei Albe.

Gerard Butler din Geostorm: Am interpretat adesea personaje cu mare forţă fizică şi un spirit beligerant în filmele de acţiune. Cu „Geostorm: Pericol Global” m-am distrat jucând un personaj cerebral – un om de ştiinţă, cu un aer de tocilar. Jake este în acelaşi timp puţin ciudat, uşor antisocial, neadaptat, încăpăţânat şi destul de arogant.

Parte importantă din caracterul său constă în felul în care interacţionează cu ceilalţi ingineri de pe nava spaţială, dar şi cum se înţelege cu fratele lui. Jake trebuie să renunţe la orgoliu şi să lucreze în echipă pentru a salva planeta. Mi-a plăcut ideea de unitate şi colaborare… este inspiraţională.