Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului (2010) film online subtitrat

Titlu original: Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Regia: Chris Columbus
Actori: Logan Lerman, Jake Abel, Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Bonita Friedericy, Kevin McKidd
Anul: 2010
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Durata: 118 minute
IMDB: 5.9

Percy Jackson şi Olimpienii găsește el poate gândi cel mai bine atunci când sub apă timp de 10 minute la un moment dat. Poseidon era zeul mării, vă veți aminti. Cel mai bun prieten lui este Grover (Brandon T. Jackson), care este revelat ca un fel de semizeu asistent alocat pentru a viziona peste el. Profesorul său este domnul Brunner (Pierce Brosnan), care este de fapt Chiron, un centaur. Da Brosnan un credit mult pentru purtarea jumătatea din spate a unui cal, ca și cum el ar fost o face de ani de zile. Filmul Percy Jackson şi Olimpienii, bazat pe un roman de Rick Riordan, a distracție elaborarea paralele moderne pentru mitologia greacă. Percy, de exemplu, crede că este dislexic, dar este doar că ochii lui transforma instinctiv engleză în litere grecești. Asta e nici un ajutor în clasă. După ce a aflat de identitatea sa reală, el pleacă în tabăra lui Chiron antrenament semizeu cu Grover, și el devine prieten cu Annabeth (Alexandra Daddario), o semi-zeiță dacă vreodată am văzut unul.


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Terenul se încălzește. Zeus (Sean Bean) și Poseidon (Kevin McKidd) îndeplinesc în vârful Empire State Building pentru a discuta despre Zeus lipsește fulger, pe care el crede Percy, fiul lui Poseidon, a furat. (Percy Jackson şi Olimpienii) De ce, când și cum el ar fi ar fi făcut acest lucru începe ca un mister pentru Percy, dar în cele din urmă situația duce la slam-bam-efecte speciale secvențe, așa cum zeii și semizeii se lupta . Fără îndoială cea mai mare atracție printre zei este Medusa, și Uma Thurman demonstrează ea poate purta un cap acoperit-șarpe ca grațios ca Pierce Brosnan poate trap în jurul valorii de cu Olanda un cal. Există, de asemenea, apariția de Steve Coogan ca Hades. Da, Steve Coogan. Hades, vă amintiți, este fratele lui Zeus și Poseidon.

Sau poate că nu-mi amintesc in Percy Jackson şi Olimpienii. Este unul dintre slăbiciunile mele pe care nu am fost capabil de a lucra o mare parte din interesul de a zeilor greci, care au făcut pentru ficțiune descurajator pentru că au fost definite în totalitate de atributele lor. Nu aveau personalități pentru a vorbi despre, ci pur și simplu a mers despre a face ceea ce au făcut. Puteți înțelege de ce este atât de supărat Zeus despre pierderea bolt fulgerător. Asta e ceea ce face, arunca asta fulger. Ce este Zeus fără șurub lui? Director Chris Columbus are distracție cu această premisă nătărău, dar ca de obicei eu sunt distras de aspectele practice ale poveștii. Are deranjează zeii greci care nimeni nu mai știe orice sau pasă că ei conduc lumea? Care sunt implicațiile genetice ale omului / Dumnezeu încrucișării? Și, iartă-mă, eu va trebui să se dubleze din nou la Sally Jackson, mama lui Percy Jackson şi Olimpienii. Cum a întâlni Poseidon? La plajă, presupun. -A dezvăluie identitatea adevarata? Dacă un tip te ridica pe plajă și spune că e Poseidon, spui, bine, hai să nu data, hai să amice? Apoi, când nenorocitul ai haldele și dispare, lăsându-vă gravidă, ce mod este că pentru un zeu de a se comporta? Întrebarea mea rămase implică titlul. Sună-mă nebun, dar eu nu consider “Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului” un titlu ideal. Titlul original al filmului a fost “Percy Jackson şi Olimpienii”, care cel puțin are avantajul de a suna mai puțin ca un grup de canto.