Peaky Blinders (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Steven Knight
Actori: Cillian Murphy, Nigel Neill, Paul Anderson
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 8.8
Durata: 60 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Peaky Blinders SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06


Sinopsis Peaky Blinders

Thomas continuă să se întâlnească cu Grace, barmaniță la pub-ul Garrison, fără să știe că ea a fost pusă de Campbell pentru a-i spiona activitățile. La un târg de țară din afara orașului, Thomas întră în luptă cu familia Lee, o familie violent de călători, care îi trimite mai târziu un glonț cu numele său pe el, oferindu-i un alt adversar, alături de Billy Kimber. Campbell îi trimite un mesaj lui Thomas prin mătușa Polly și se întâlnesc pe un teren neutru, la un hotel.

Thomas din Peaky Blinders serial online subtitrat îi propune Campbell că dacă îl va lasă în pace el va returna armele. Dacă este arestat armele vor fi trimise la IRA în Irlanda. Dacă nu, armele îi vor fi acordate lui Campbell care o să-l facă să apară ca un erou. Campbell este nefericit, dar acceptă, șovăitor. Ada este gravidă cu copilul lui Freddie Thorne iar Thomas îi trimite un mesaj lui Freddie cerându-i să plece din Birmingham. Freddie, cu toate acestea, decide să rămână și să-l înfrunte.

Captivant destul,plăcut,dar intrigant totodata pentru faptul că s-a folosit limba română ca fiind a țiganilor,mi se pare cam dubios si cu dorinta de a creea confuzie,in fine dar chiar italiana nu are o pronunție autentică(sa zicem ca erau italieni născuți acolo nu emigranți ,nu am fost atenta la acest detaliu),dar mi se pare ca e lipsa de profesionalism sau poate ignoranta.. .sunt multe aluzii care stârnesc controverse chiar si referitor la identitatea lui chaplin sau cum il prezinta pe churchill.