Pe urmele dinozaurilor – Walking with Dinosaurs (2013) Online Subtitrat


Regia: Barry Cook, Neil Nightingale
Actori: Charlie Rowe, Karl Urban, Angourie Rice
An: 2013
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Pe urmele dinozaurilor – Walking with Dinosaurs (2013)

Filmul îi are în prim-plan pe Pachyrhinosaurusi – rude străvechi ale rinocerilor de astăzi, prezentând povestea de supraviețuire în vastul lanț trofic, alături de erbivorii Edmontosaurus și carnivorii Gorgosaurus, un tyrannosaurus înrudit cu Tyrannosaurus rex.

Walking with Dinosaurs: The 3D Movie este un film cu și despre dinozauri produs de BBC Earth și se bazează pe mini-seria BBC din 1999 cu același nume. Filmul are dinozaurii animați pe calculator în spații live-action. În producție a fost angrenată munca de animație a companiei Animal Logic, în colaborare cu producătorul de animație Jinko Gotoh. Efectele 3D au fost realizate cu utilizarea sistemului 3D Fusion, care a fost folosit pentru Avatar (2009), Transformers: Dark of the Moon (2011) și transmisiunile sportive 3D.

Pentru prima oara in istoria cinematografiei, avem sansa sa vedem in 3D cum a fost atunci cand dinozaurii conduceau lumea. Walking With Dinosaurs ne invita într-o aventura preistorica care ii urmareste pe cei 3 Pachyrhinousauri : Patchi, Scowler şi Juniper, de cand erau pui şi pana la maturitate. Cand lucrurile se precipita, în ciuda tuturor şanselor, Patchi se impune si reuseste să devina erou. Este un film bun,mai ales pentru persoanele care sunt pasionate de dinozauri,in special copii.