Patru fraţi – Four Brothers (2005) film online subtitrat

Regia: John Singleton
Actori: Garrett Hedlund, Shawn Singleton, Taraji P. Henson, Sofía Vergara, Kenneth Welsh
Anul: 2005
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 109 minute
IMDB: 6.8/10 din 66210 voturi

John Singleton lui “Four Brothers” este o Western urban, sau poate că e un film inspirat de un urban de Vest; Oricum, este destinat să fie mai mult decât realist mitic. Se conecteaza cu curenți morale care stau la baza in modul in occidentali folosite pentru a, din nou înainte de filme de actiune lăcomie, frică, mânie și “societate” prevăzute cu toate motivația de care aveau nevoie.

Filmul Patru fraţi se deschide cu o cu parul alb tip bunica dulce care ajunge la un magazin din Detroit noaptea târziu. Magazin greșit, cartier greșit, ne gândeam (a fost o numai săptămâna trecută că cineva a fost împușcat într-un magazin la fel ca aceasta, în “Noiembrie”?). Dar Evelyn Mercer (Fionnula Flanagan) are un motiv să fie acolo: Un copil tânăr speriat a fost prins de ridicare magazin niște bomboane, și ea stabilește lucrurile cu proprietarul magazinului și pune frica de Dumnezeu în copilul. Apoi doi tipi stickup mers în magazin, și ea este împușcat mortal.

La înmormântare, cei Patru fraţi, ne întâlnim cei patru fii ai adoptate, două negru, două alb. Ea a fost o mamă adoptivă toată viața ei, și acestea au fost doar patru ea nu a putut găsi case pentru: Bobby (Mark Wahlberg), înger (Tyrese Gibson), Jeremiah (Andre Benjamin) și Jack (Garrett Hedlund). Bobby este cea mai veche, liderul natural, cel cu un temperament. Înger este jucatorul cu un prunc fierbinte (Sofi Vergara). Ieremia este un succes; e casatorit (a Taraji P. Henson), are o familie, este implicat în tranzacții imobiliare. Jack este un rock-and-roller.

Ei au toate Mercer numele și toate considera Evelyn mama lor, dar au crescut pe străzi medii și nu au petrecut o mulțime de timp obtinerea tuturor sentimental despre a fi “frați.” Care începe să se schimbe de la înmormântare, când au fara cuvinte sunt de acord că moartea mamei lor necesită un fel de acțiune. Ieremia, omul de afaceri, observă: “Oamenii care au făcut acest lucru sunt de la aceleași străzi Suntem de mama ar fi fost primul care să-i ierte.”. Adevărat de Mamă, nu este adevărat din ele.

Această poveste Patru fraţi este inspirată de Henry Hathaway “Fiii lui Katie Elder” (1965), nevăzut de mine, dar citat de colegul meu critic Emanuel Levy. (Eu sunt uimiți de numărul de filme am văzut, și awed de numărul nu am văzut.) La început se pare ca un caz deschis și închis-: Martorii au văzut două bande-bangers umbla în și blastică proprietarul magazinului . Mama a fost un spectator, împușcat cu sânge rece. Dar, așa cum frații uita-te la caseta de la camera de securitate, acestea sunt lovit de modul în care a fost ucisă fără milă; ei rândul său, până dovezi care sugereaza poate a fost ceva mai mult acest uciderea. Atâta timp cât vorbim despre influența filme vechi, un indiciu crucial în “Patru fraţi” implică, atunci când luminile sunt stinse pe un teren de baschet; Mi-am amintit de almanah în Ioan Ford “Young Mr. Lincoln” (1939), care oferă fazele lunii.