Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Patriotul – The Patriot (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Roland Emmerich
Actori: Tom Wilkinson, Mel Gibson, Joely Richardson, Heath Ledger, Chris Cooper
An: 2000
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Patriotul – The Patriot

Carolina de Sud – 1776. Benjamin Martin (MEL GIBSON), fost erou al războiului Franco-Indian, a renunțat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace. Deși pe vremuri era un soldat viclean, eficient și neîndurător, el s-a căsătorit cu o femeie delicată care a născut șapte copii și, sub influența ei, și-a schimbat trecutul violent pentru un viitor pacifist pe plantația sa vastă.

Însă răzvrătirea este iminentă. Un alt conflict, de această data cu Anglia, este inevitabil. Om dedicat famiei sale, Martin din Patriotul online subtitrat nu își dorește să reia lupta. Rămas văduv de curând, el are momentan alte probleme. Este singurul tutore al copilașilor săi, și ororile din luptele trecute încă îl mai obsedează.

“Dacă mă veți întreba de dorința mea de a purta un război cu Anglia, răspunsul meu va fi “nu”. Am fost la război, și nu mai vreau să o fac din nou”, spunea Martin într-un discurs emoționant adresat Adunării locale din Charleston. “Am șapte copii. Soția mi-a murit. Cine îi va îngriji dacă eu voi pleca la război?”

Fiul său cel mai mare, Gabriel (HEATH LEDGER) din The Patriot online subtitrat, nu are nici un fel de îndoieli. Discursurile radicale, pamfletele și manifestele care încep să apăra în orașe, biserici și de-a lungul coloniilor, îl impresionează pe tânăr. Războiul este iminent și cauza, consideră el, este dreaptă. Împotriva dorinței tatălui său, Gabriel pleacă la război.