Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Patrick Melrose (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Edward Berger
Actori: Benedict Cumberbatch, Jennifer Jason Leigh, Sebastian Maltz
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Patrick Melrose (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Review Patrick Melrose (2018)

Noul serial cu Benedict Cumberbatch în rolul principal. Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat și incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia.

Miniseria, o producție Showtime și Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose online subtitrat, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

Serialul face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal. O adevărată saga, Patrick Melrose online subtitrat este în același timp un serial captivant și amuzant, cu o traiectorie care trece prin sudul Franței din anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 și perioada serioasă din Marea Britanie de la începutul anilor 2000.

Scenariul este scris de David Nicholls (Far from the Madding Crowd, Great Expectations, One Day), regia e semnată de Edward Berger (The Terror, Deutschland 83), iar din distribuție mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine, Blythe Danner și alții.