Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Pasagerii – Passengers (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Morten Tyldum
Actori: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen
An: 2016
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pasagerii – Passengers

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

Ai judeca un naufragiat care inecandu-se in imensitatea marii si in incercarea lui de a nu se scufunda, se agata de tine, tragandu-te spre adanc?!

Nu ma gandesc la toate hibele filmului ce tin mai ales de posibilul realizarii unei astfel de calatorii sau a datelor fizice prezentate; ci la povestea celor doi; care poate fi reproiectata in viata noastra cotidiana.

Uneori ne indragostim de o persoana; ne agatam de o iubire pentru a supravietui; pentru a ne fi noua bine; pentru a nu ne pierde mintile sau pentru ca tocmai am gasit pe cineva atat de bun si de potrivit pentru noi; incat nu ne putem abtine sa nu ii ravasim viata.
O alegere indrazneata e mai de dorit decat o resemnare rusinoasa. O destinatie este mai plictisitoare decat calatoria in sine. O destinatie este doar motivul ce ne uneste; calatoria e ceea ce ne defineste.